Leirskole 2011

Leirskole 2011

Første uken i mai var elever fra gruppe 2 på leirskole. Turen gikk til RKNUWC leirskule på Haugland, som ligger nydelig til ved Flekkefjorden i Fjaler kommune, Sogn og Fjordane fylke. Leirskolen er en del av den internasjonale videregående skolen, Røde Kors Nordisk United World College (RKNUWC), som er en av tolv United World College i verden.

Dagene på leirskolen var fylt med ulike aktiviteter fra morgen til kveld. Elevene fikk velge mellom padling i kajakk og kano, klatring, tauløype, Haugland Adventure, fridykking, bueskyting, utekjøkken, bading i basseng, internasjonale aktiviteter og fiske.
Det spesielle med RKNUWC leirskule er at mange av aktivitetene er ledet av studentene ved colleget. Studentene kommer fra over 80 ulike land og representerer mange ulike kulturer og religioner. Leirskoleaktivitetene ble derfor holdt på engelsk, og elevene fikk nytte av engelskkunnskapene sine.
Gjennom hele uken fikk elevene opplevelser de vil huske for resten av livet!
På nettsiden til leirskolen: http://www.leirskule.no kan du lese mer om leirskolen, og se bilder fra da vi var der, i uke 18.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s